Torlódás lehet

2023.04.21. 10:10

Katonai konvoj nehezíti a közlekedést Kecskemét–Győr között az M5, M0 és M1-ös útvonalon

kisalfold.hu

Forrás: honvedelem.hu

Megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani április 21-én, pénteken a délelőtti, kora délutáni órákban Kecskemét-Győr útszakaszon. Az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred katonai eszközöket szállít az M5, M0 és M1-ös útvonalon - közölte weboldalán a honvédség.

Arra kérik a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopot, mivel annak mérete és sebessége, valamint haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják.

"A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva arra törekszik, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét köszönjük!" - írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában