Ismerősének szánta

2023.04.20. 21:42

Egy 80 éves pusztacsaládi asszony kerekes járókeretét lopta el egy soproni nő

A mindennapi mozgásában gátolta meg a tolvaj az idős hölgyet. A soproni rendőrök rövid időn belül azonosították  és elfogták.

kisalfold.hu

Április 18-án egy pusztacsaládi idős asszony falubéli barátnőjét szerette volna meglátogatni ebéd után, amikor felfedezte, hogy nincsen a megszokott helyén a 60.000 forint értékű kerekes járókerete, aminek a segítségével járni tud. Bejelentést tett a Soproni Rendőrkapitányságon, ahol kisebb értekben elkövetett lopás vétsége miatt indítottak büntetőeljárást.

A nyomozás során a soproni rendőrök látókörébe került egy 52 éves pusztacsaládi nő, akit a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak, majd a kapitányságra előállítottak. Kihallgatása során beismerte, hogy ő vitte el aaz eszközt, amit egy idős soproni, mozgássérült ismerősének szánt. A nyomozók a soproni lakcímen meg is találták a járókeretet, amit a pusztacsaládi körzetimegbízott még aznap vissza is adott jogos tulajdonosának. Az idős hölgy megkönnyebbülten köszönte meg a gyors rendőri intézkedést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában