Tragédia

2023.03.01. 14:51

Megtalálták az eltűnt vértesszőlősi férfi holttestét

A rendőrség megerősítette, hogy február 21-én megtalálták az eltűnt vértesszőlősi családapa holttestét.

kisalfold.hu

Nagy Kálmán még január 20-án tűnt el, azóta keresték. „12 óra 10 perc körül érkezett állampolgári bejelentés, hogy Vértesszőlős külterületén, a kerékpárút és a vasúti sínek közötti bokros területen egy holttestet találtak. A kiérkező orvos szakértő idegenkezűségre utaló körülményt nem állapított meg a helyszínen” – áll a közleményben. Hozzátették, hogy a halál körülbelül 2–3 héttel ezelőtt következhetett be.

Az elhunyt személy felnőtt férfi, akinek a ruházata teljesen megegyezik a január 20-án Vértesszőlősről eltűnt 52 éves személy ruházatával. Nagy Kálmánt az eltűnése után a rendőrség, a barátai és a családtagjai is keresték. A speciális mentők szintén bekapcsolódtak a kutatásba. Az első információk szerint a vértesszőlősi férfi feltehetően vonatra szállt, majd Tóváros megállónál leszállhatott. A kutyás keresőcsoport Tóváros megállónál, egy fatelepnél fogott nyomot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában