Vádemelés

2023.03.13. 07:47

20 másodperc várakozás után elborult az agya és megrongálta a sorompót - Vádat emelt a győri ügyészség

Az ügyészség a felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló férfival szemben nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emelt vádat.

kisalfold.hu

Illusztráció

Forrás: MW

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, akit feldühített, hogy a bevásárlóközpont parkolójában 20 másodpercen belül nem nyílt fel a sorompó, ezért megrongálta azt.

A vádirati tényállás szerint a 44 éves férfi tavaly decemberben egyik éjjel egy kaszinóban szórakozott, majd egy bevásárlóközpont parkolójából autóval távozott, aminek a jobb hátsó ülésén foglalt helyet.

A félsorompó azonban nem nyílt ki az autó előtt, ezért a férfi kiszállt és kézzel felnyitotta azt, amiben ennek következtében 518.860 forint keletkezett, mely nem térült meg.

Az ügyészség a felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló férfival szemben nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emelt vádat. A büntetési tétel három évig terjedő szabadságvesztés.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában