Iskolai agressziókezelés

2023.01.13. 14:02

Így védd magad! - Prevenciós előadást tartott a rendőrség a győri Széchenyi István Egyetemen

A rendezvényt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar együttműködésében tartották.

kisalfold.hu

Konferencia az iskolai agresszió megelőzésért előadás a győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi karán.

Forrás: police.hu

A rendőrség és az egyetem közösen, az „Így védd magad! Jogtudatosan az iskolában” konferenciát  január 12-én 9-kor tartották Győrben, a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi karán.

Az eseményt megnyitotta Prof. Dr. Smuk Péter a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar dékánja, majd köszöntőt mondott Nagy Ágnes rendőr ezredes, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese.

A kezdeményezés kiemelt célja volt, hogy az oktatás felnőtt szereplői – pedagógusok, pedagógiai szakpszichológusok, gyermekvédelmi szakemberek, pedagógus hallgatók – képet kaphattak az iskolai agresszióról, a pszichológia, a jog, a büntetőeljárás, és a témához kapcsolódó panaszok kezeléséről.

Az előadások segíthetik az iskolai agresszió felismerését, kezelését. A konferencián résztvevők az előadókhoz közvetlen kérdéseket tehettek fel - írta meg honlapján a rendőrség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában