Baleset, torlódás

2023.01.07. 09:15

Dugók, balesetek az M1-esen - Autó ütköztek, Mosonszentmiklósnál, Töltéstavánál, és Börcsnél, 5 km-es a torlódás a határnál

A tranzitforgalom első hulláma elérte Hegyeshalmot, 5 km-es kocsisor alakult ki.

kisalfold.hu

19.05 - Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a korábbi balesetek miatt szakaszosan torlódik a forgalom az M0-s autóúti csomópont és Győr között.
A hegyeshalmi határátkelőhelyen a kilépésre várakozó kocsisor meghaladta az 5 km-t - közölte szombat est 7 órakor az útinform.

Az M86-os autóúton, a Szombathely felé vezető oldalon, Répcelak térségében egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött. A 117-es km-nél csak a külső sáv járható.

13.55 - A hegyeshalmi határátkelőhelyen, a kilépésre várakozó kocsisor 5 km-es - közölte az útinforn.

13.55 - Újabb négy autó ütközött össze az M1-es autópályán, ezúttal Mosonszentmiklós térségében.

11.55 - Öt balesetben tizenöt autó karambolozott szombaton az M1-es autópályán

Egy óra alatt öt baleset is történt szombat reggel az M1-es autópályán, ahol összesen tizenöt autó rohant egymásba több különböző szakaszon: Hegyeshalom irányába a 25-ös, a 100-as, a 115-ös és a 130-as kilométernél is történt ütközés. Azt írták, hogy Herceghalom közelében négy autó rohant egymásba a nagy forgalomban, majd a baleset miatt kialakult torlódásban másik két autó is ütközött.

Bőny közelében három autó ütközött, Győr közelében szintén három autó karambolozott, ahogy Töltéstavánál is - tették hozzá.

Információik szerint egyik balesetben sem sérült meg senki, viszont több kilométeres torlódásokra kell készülni.

Közölték azt is, hogy az ünnepek után érezhetően erősödik a forgalom a gyorsforgalmi utakon, keleti irányból nyugatra.

A jelentős tranzitforgalom miatt a következő napokban az M3-as és az M5-ös autópályán Budapest irányába, az M1-esen Hegyeshalom felé kell lassabb haladással, hosszabb menetidővel számolni.  

Mindenkit arra kértek, tájékozódjon indulás előtt az aktuális forgalmi helyzetről és számoljon nagyobb menetidővel, valamint közlekedjen óvatosan, fokozott figyelemmel.

11.05 - Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, egymás után történnek a balesetek. Valamennyi helyszínen sávlezárás mellett helyszínel a rendőrség, és mindenhol 3-4 km-es a torlódás - közölte szombat délelőtt az útinform.
- a 18-as km-nél, Biatorbágy térségében, már az M0-s autóútra is visszatorlódik a kocsisor,
- a 130-as km-nél, Győr után, Börcs térségében is több jármű ütközött.

A tranzitforgalom első hulláma elérte Hegyeshalmot, ott 1,5 - 2 km-es kocsisor alakult ki.

11.00 - A balesetben egy középkorú nő és egy középkorú férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátásukat követően mindkettőjüket kórházba szállították - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Korábban - Utoléréses balesetet szenvedett három személyautó az M1-es autópálya 116-os kilométerénél, Töltéstava térségében, a határ felé vezető oldalon - közölte a katasztrófavédelem szombaton. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A nagyon erős tranzitforgalom miatt Győrnél 5-6 km-es torlódás alakult ki - közölte az útinform.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában