Tűzeset

2022.11.13. 13:58

Frissítve - Teljes terjedelmében égett két faház Sopron közelében, több másik veszélyben volt

A tűzoltók a Balfra vezető út mentén oltják a lángokat, amelyek további épületeket veszélyeztetnek.

kisalfold.hu

Illusztáció

Forrás: Pixabay

Teljes terjedelmében ég egy csaknem ötven négyzetméteres és egy kisebb faépület a 8518-as, Balfra vezető út 25-ös kilométere közelében. A lángok további épületeket veszélyeztetnek. Az oltást a soproni hivatásos tűzoltók kezdték meg, de a helyszínre riasztották a sopronkövesdi és a kapuvári hivatásos tűzoltókat is - közölte a katasztrófavédelem vasárnap délután háromnegyed egykor.

Frissítés:

A kigyulladt épület egy lakóház melléképülete volt, ami asztalosműhelyként is szolgált. 

A tüzet, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, a soproni, a sopronkövesdi, a csornai és a kapuvári hivatásos tűzoltók délután 3 órára fékezték meg, négy vízsugárral, és megakadályozták annak továbbterjedését a lakóházra. 

A rajok az égő épületből kihoztak két elektromos kerékpárt, egy quadot és két üzemanyagkannát. Az egységek az utómunkálatok során megbontották a műhely tetőszerkezetét, az álmennyezetet, hogy megszüntessék az izzásokat, továbbá kihordják az épületben elégett faanyagot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában