Baleset

2022.09.05. 08:11

Négyes karambol az M1-es autópálya felhajtója közelében Győrnél - 6-an megsérültek - Fotókkal frissítve

kisalfold.hu

Négy autó érintett a hétfő reggel Győr térségében történt balesetben. Fotó: Nagy Gábor

9:00 - A rendőrség megerősítette információinkat. 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M19-es autóút 1-es kilométerszelvényében, az M1-es felhajtó előtt  szeptember 5-én 7 óra 22 perckor.  Eddig tisztázatlan okok és körülmények között négy gépjármű összeütközött. A baleset során hat személy megsérült, őket a mentők kórházba vitték. Az érintett helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt - rendőri irányítás mellett - a forgalom a leállósávon haladhat - írták.

8:30 - Meg nem erősített információink szerint, a balesetben négy jármű érintett: két személyautó, egy furgon és egy kamion. Úgy tudjuk, összesen hat sérültje van a balesetnek, amelyből kettő súlyos.

8:20 - Információink szerint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

7:45 - A győri hivatásos tűzoltók mindkét járműből feszítővágóval megkezdték egy-egy ember kimentését. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki - közölte hétfő reggel a katasztrófavédelem.

Az Útinform tájékoztatása szerint kisteherautó karambolozott. Az 1-es kilométernél az autóutat lezárták, kerülni Győrszentiván felé lehet.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában