Teljes terjedelmében égett a csarnok

2022.04.01. 19:23

Tűz ütött ki az építőanyag kereskedésben Győr határában, a tűzoltók megfékezték a lángokat - Fotók, Videók

Péntek este 7 óra magasságában keletkezett a tűz. Teljes terjedelmében ég a csarnok. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

kisalfold.hu

8.41 - Eloltották a tüzet Győrben

 

A tűzoltók tizenegy vízsugárral, két vízágyúval, habosított vízsugarakkal eloltották a lángokat Győrben, ahol tegnap, a kora esti órákban egy egyszintes, ezer négyzetméteres, hatméteres belmagasságú csarnoképület mintegy száz négyzetméteres, kétszintes raktárcsarnoki része égett teljes terjedelmében a somosmajori városrészben, a Bécsi úton. Az egységek a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat csoportirányításával fékezték meg a tüzet. Az utómunkálatokat egy rakodógép, öt targonca és egy húsz tonnás erőgép is segítette, utóbbival lebontották a homlokfalat, valamint a tetőszerkezet beomlott részeit.

 

20:54 - Körülhatárolták a lángokat

 

A tűzoltók három, létráról és emelőről működtetett habvízágyúval, egy telepíthető habvízágyúval, valamint hat vízsugárral körülhatárolták a tüzet Győrben, ahol teljes terjedelmében kapott lángra egy egyszintes, ezer négyzetméteres a somosmajori városrészben, a Bécsi úton. A városi egységek mellett Pannonhalmáról, Lébényről, Csornáról, Kisbérről, Mosonmagyaróvárról, Pápáról és Komáromból hivatásos, míg Abdáról és Öttevényről önkéntes tűzoltói segítség érkezett a helyszínre. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat csoportirányítást szervezett az oltási munkálatokra. Az egységek megbontották a fémváz szerkezetű, tégla oldalfalú épület tetőszerkezetét, amely a munkálatok közben több helyen beszakadt. A tűzoltók folytatják a munkálatokat.

 

20:15 - Újabb fotók és videók érkeztek a tűzről és az oltásról

 

 

 

 

Az első felvételeket olvasóinktől kaptuk péntek este 7 óra előtt és után néhány perccel

 

Sűrű fekete füst száll Győr határában, az ikrényi kereszteződésnél lévő építőanyag kereskedés teteje lángol, a tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a lángok megfékezésén.

 

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, teljes terjedelmében ég egy egyszintes csarnoképület Győr somosmajori városrészén, a Bécsi úton. A győri hivatásos tűzoltók mellett Pannonhalmáról, Lébényről, Csornáról, Kisbérről, Pápáról és Komáromból is elindult a segítség. 

 

Az esethez a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett. Az egységek egy vízsugárral, valamint az emelőről vízágyúval kezdték oltani a lángokat. A tetőszerkezetet is megbontották a szomszédos épület védelme érdekében közülte a katasztrófavédelem 19:11 órakor.

 

 

 

 

Forrás: kisalfold.hu / olvasói fotó
Forrás: kisalfold.hu / olvasói fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában