Öklösök és lökdösés

2024.04.22. 09:01

Cicaharc a köbön - Nyílt utcán estek egymásnak a nők Nyergesújfalun - videón a balhé

A garázdaság vétsége miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség, azok ellen a nők ellen, akik az utcán verekedtek tavaly nyáron Nyergesújfalun.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint két nő tavaly június 5-én az egyik nyergesújfalui bolt előtt, az utcán vitáztak korábbi nézeteltérésükből fakadóan. A veszekedés tettlegességig fajult, ugyanis egyikük meglökte a másikat, aki ezt viszonozta. Az eseményeket látva a boltból kijött egy harmadik nő és a két elkövető közé állt. 

Az először ütő nő átnyúlt az őket szétszedni próbálón, és ököllel támadt vitapartnerére, majd két kézzel szemből is meglökte ellenfelét. Ezután sem hagyták abba a balhét, tovább lökdösődtek és ütötték egymást. A két fél verekedését észlelve egy negyedik nő is megpróbálta a feleket szétválasztani.

A dulakodás közben a másodrendű vádlott kétszer is megrúgta az elsőrendűt, aki hajhúzással viszonozta a támadást. Viszontválasztként azonban tarkón ragadta ellenfelét, így leszorítva és tovább püfölte ököllel a nő arcát.

A verekedésnek végül kis idővel vége lett, de még utoljára egyikük egy ütést intézett, hogy övé legyen az utolsó "szó". 

A két balhézó ezek után még a bolt előtt beszélgetett, majd az egyikük bement az üzletbe, a másik a haját igazgatta. Már azt hihetnénk, hogy befejezték a "cicaharcot", de egyikük hirtelen kirohant az épületből és dühösen belerúgott a másik táskájába, majd visszasietett az üzletbe.

Az először meglökött nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, emiatt magánindítványát nem terjesztette elő. Az  ügyészség a vádiratban mindkét nővel szemben pénzbüntetésre tett indítványt.

A női bunyóról itt nézhetik meg az utcai kamera felvételét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában