Rendőr hívott rendőrt

2022.03.01. 22:01

Csavarhúzóval fenyegetőzött, majd ismerősének esett egy féltékeny férfi Győrben - Egy szolgálaton kívüli rendőr fogta el

A féltékeny 28 éves férfi egy győri élelmiszerbolt parkolójában egy csavarhúzóval fenyegetett egy másik férfit, majd nekiesett, leteperte, rugdosta.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

Hétfőn nem sokkal este hat óra előtt,  egy győri élelmiszerbolt parkolójában két férfi keveredett szóváltásba. Az egyikük egy csavarhúzóval fenyegette a másikat. 

Egy szolgálaton kívüli rendőr avatkozott közbe. Elvette a fenyegetőzőtől a szerszámot, majd segítséget hívott. Mialatt várta a kollégáit látta, hogy a férfi  újra odament az ismerőséhez, majd földre vitte és rugdosni kezdte annak a fejét és testét. A szolgálaton kívüli rendőr ekkor ismét beavatkozott, szétválasztotta őket és visszatartotta a dulakodót a helyszínen.

A kiérkező járőrök a megvert férfi sérüléseinek ellátására mentőt hívtak, támadóját pedig elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók súlyos testi sértés kísérletének bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki őt. A 28 éves férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy féltékenység miatt bántotta ismerősét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában