rendőrségi felhívás

2021.07.20. 17:03

Szemtanúkat keres a Győr-Moson-Sopron Megyei rendőr-főkapitányság

A rendőrség három helyszínelhagyásos baleset kapcsán kéri a lakosság segítségét.

kisalfold.hu

2021. július 6-án 07:00 óra és 21:00 óra közötti időben Győrött, a Földes Gábor utca 13. szám melletti útszakaszon közlekedési baleset történt. Ismeretlen személy vélhetően az általa vezetett gépjárművel közlekedett a Földes Gábor utca 13. szám melletti útszakaszon hátramenetben. Közlekedése során feltehetően figyelmetlensége miatt járműve hátuljával nekiütközött a mögötte az úttest ellentétes oldalán várakoztatott Kawasaki motorkerékpár bal oldalának, amitől a jármű a jobb oldalára borult. A balesetet okozó jármű vezetője a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

2021. június 28-án 13 óra 45 perc előtti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett az M1 autópályán Hegyeshalom irányából Budapest felé. Közlekedése során a 116+600 kilométerszelvényben figyelmetlen járművezetés következtében a menetiránya szerinti jobb oldalon lévő szalagkorlátnak nekiütközött. A történtek után az ismeretlen okozó a helyszínről megállás nélkül távozott.gy

Rendőri jelentés alapján eljárás indult ismeretlen személy ellen, aki 202106.16-án 17:30 órakor közlekedett az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú vélhetően szürke színű személygépkocsival Mosonszolnok területén, a Fő utcában. Haladása során a Kázméri útra történő kanyarodásakor nem biztosított elsőbbséget a vele szemben közlekedő és egyenesen tovább haladni szándékozó kerékpárosnak, akit elsodort járművével. Ezt követően az okozó személygépkocsi a helyszínt elhagyta.

A rendőrség kéri, hogy akik a fenti baleseteket látták, vagy azokról információval rendelkeznek, hívják az adott rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában