baleset

2021.01.16. 10:30

Keresztbe fordult és árokba csúszott egy kamion Völcsejnél

Árokba csúszott egy nyergese vontató Völcsej határában.

kisalfold.hu

A rendőrség vasárnapi közleménye szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8627-es számú úton, Völcsej térségében, szombaton délelőtt 9 óra 10 perckor. Egy 25 éves cseh férfi közlekedett tehergépjárművel Völcsej felől, Lövő irányába. Haladása során sebességét nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg, amelynek következtében – egy enyhén jobbra ívelő kanyarban – a síkos úton a járműszerelvény megcsúszott és a vízelvezető árokba csapódott. A sofőr a biztonsági övet nem használta ezért a baleset során megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban – Árokba csúszott egy nyergese vontató Völcsej határában, a Lövőre vezető úton szombaton délelőtt – közölte a katasztrófavédelem. Hozzátették, a völcseji önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek pótkocsija teljes szélességében elzárta az érintett útszakaszt. A helyszínre érkeztek a soproni hivatásos tűzoltók is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában