Súlyos baleset

2021.01.21. 21:40

A 65 éves férfi közel 150 km/órás sebességgel hajtott a körforgalomnak a Balaton közelében – videón a fedélzeti kamera felvétele

Súlyos sérüléssel végződött a körforgalomnál történt baleset a 710-es számú főúton.

Forrás: Police.hu

Súlyosan sérültek

A 710-es számú főúton, az M7-es autópálya irányából Balatonakarattya felé közlekedett egy 65 éves budapesti férfi autójával 2021. január 19-én 21 óra 25 perckor, mikor a menetirány szerinti bal oldali sávból egy körforgalomba behajtott, majd azon átrepülve a túloldali árokban állt meg. A sofőr és mellette ülő utasa súlyosan megsérült.

Saját kamerája buktatta le a sofőrt

A járművezető elmondása szerint legfeljebb 90 km/h-val közlekedett, és egy út szélén álló vadat figyelt, ezért nem vette észre a körforgalmat. A gépkocsi menetrögzítő kamerája viszont jóval nagyobb sebességet mutatott.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit, a kijárási korlátozás megszegéséért pedig szabálysértési feljelentéssel éltek a sofőrrel és utasával szemben a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában