Időjárás

2024.04.23. 03:45

Marad a hűvös idő záporokkal a Kisalföldön, 10 fok is alig lesz Győr-Moson-Sopronban

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 11 és 21 fok között alakul, de a tartósan borongós Nyugat-Dunántúlon kicsivel 10 fok alatti értékeket is mérhetnek.

Kisalföld.hu

Várható időjárás az ország területén kedd éjfélig

Hétfőn döntően erősen gomolyfelhős volt az ég, éjszakára az ország keleti felén csökkent a felhőzet, míg a Nyugat-Dunántúlon erősen megnövekedett, és arrafelé az éjszaka második felében eső, zápor is volt.

Kedden utóbbi területen erősen felhős vagy borult marad az ég. Másutt főként délutántól növekszik és vastagszik meg a felhőzet. Csapadék kedd délelőtt még csak az északnyugati területeken fordulhat elő, majd délutántól egyre többfelé valószínű eső, zápor, néhol délnyugaton zivatar.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 2 és 7 fok között alakul, de északkeleten ennél pár fokkal hidegebb is lehet, néhol gyenge fagy nem kizárt. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 11 és 21 fok között alakul, de a tartósan borongós Nyugat-Dunántúlon kicsivel 10 fok alatti értékeket is mérhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában