Időjárás

2023.11.22. 03:25

Viharos szelet kap Győr-Moson-Sopron szerdán

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 2 és 10 fok között alakul, a legmelegebb a középső országrészben várható.

Kisalföld.hu

Fotó: AS photo family

Várható időjárás az ország területén szerda éjfélig

Szerdán a délelőtti órákban észak felől csökken a felhőzet, és a pára és ködfoltok gyorsan feloszlanak, de az ország középső sávjában erősen felhős lehet az ég, itt egy-egy zápor előfordulhat. A késő délutáni óráktól északnyugat felől fátyolfelhőzet sodródik hazánk fölé.

Az északi, északkeleti szél néhol megélénkül, éjszaka az északkeleti országrészben és a Nyugat-Dunántúlon megerősödik, szerdán napközben pedig viharossá fokozódik, de a középső országrészben a légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között valószínű, de az északkeleti szélvédett tájakon gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 2 és 10 fok között alakul, a legmelegebb a középső országrészben várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában