Időjárás

2023.10.14. 06:15

Szombat este esővel búcsúzik az októberi nyár Győr-Moson-Sopronban

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 23 és 28 fok között várható, de északkeleten kissé alacsonyabb értékek is lehetnek.

Kisalföld.hu

Napsütés, majd eső

Várható időjárás szombat éjfélig

Reggel párássá válik a levegő, északon tartósabb ködfoltok is lehetnek. Ezek feloszlása után sok napsütés várható, majd késő estétől északnyugaton elered az eső. Többfelé megerősödik a DNy-i, majd az ÉNy-i szél. 25 fok körüli értékekkel búcsúzik az októberi nyár - írta a koponyeg.hu.

Szombaton az ország döntő részén derült, gyengén felhős lesz az ég, majd késő délutántól északnyugaton megnövekszik a felhőzet, és ott estétől kisebb eső, zápor is előfordulhat. A többnyire gyenge vagy mérsékelt déli, délnyugati szelet a Dunántúlon egyre többfelé élénk lökések kísérik. Szombat délutántól pedig egyre nagyobb területen fordul át északnyugatira a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul, de északkeleten ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 23 és 28 fok között várható, de északkeleten kissé alacsonyabb értékek is lehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában