Időjárás

2023.07.25. 06:38

Záporokkal érkezik a hidegfront Győr-Moson-Sopronba, 25 fok se lesz

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 24 és 36 fok között várható. Nyugaton, északnyugaton mérhetik az alacsonyabb, míg délkeleten a magasabb értékeket.

Kisalföld.hu

Zivatarok is várhatóak - Fotó: pixabay.com

Várható időjárás kedd éjfélig

Gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és nyugat felől több hullámban várható zápor, zivatar. Északon tartósabb eső, délen heves zivatar is lehet. Megerősödik az északnyugati szél - írta a koponyeg.hu.

Kedden az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett sokfelé várható zápor, zivatar, melyek közül többhöz károkozó széllökés, jégeső, felhőszakadás is társul! Nagy eséllyel az ország délkeleti felén rendszerbe is szerveződnek. Kedden már a fokozatosan északnyugatira forduló szelet sokfelé kísérik élénk, többfelé erős lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 23 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 24 és 36 fok között várható. Nyugaton, északnyugaton mérhetik az alacsonyabb, míg délkeleten a magasabb értékeket.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában