Viharkárok nélkül

2023.07.30. 17:31

Újabb zápor "kapta el" vasárnap délután Győrt és a város környékét - Íme, a hétvégi csapadékcsúcsok Győr-Moson-Sopronból

Esőkkel tarkított nyárias hétvégénk van, szombaton ezt erős széllökések is tetézték. Vasárnap délután Győrnél 11,6 milliméter esett, a hétvégén összesen 20, míg Kajárpéc környékén 31 milliméter.

Kisalföld.hu

Dunakiliti Olvasónk felvétele a vasárnapi viharfelhőkről.

Jelentősebb mennyiségű csapadék még Kisbodaknál hullott (12 milliméter), illetve Vas és Győr-Moson-Sopron határán, Beledtől délre volt mérhető 25 milliméter. Sopron csak 6 millimétert kapott, míg Sopronhorpács 22 millimétert. Szombaton a legerősebb széllökések Pér és Bőny környékén voltak, 66 kilométer per órával.

Németh Ramóna, a vármegyei katasztrófavédelem szóvivőjének tájékoztatása alapján viharkárról nem érkezett bejelentés. Az elvonuló front mögött alig hűvösebb, de szárazabb levegő érkezik fölénk, ezért hétfőn sok napsütés, meleg, nyári idő várható, a sokévi átlag körüli hőmérséklettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában