Az év beszállítója

2024.03.24. 08:00

Neves elismerést kapott a mosonszolnoki Motherson Hungary

A Hyundai Motor Group „A 2023-as év beszállítója” díjjal tüntette ki a Motherson Hungary visszapillantó-rendszereket gyártó divízióját.

Mészely Réka

Tibori Pál-Levente, a Motherson kelet-európai és németországi alelnöke vette át a szakmai elismerést Csehországban.

Az Ostravában, Csehországban megrendezett globális beszállítói eseményen Tibori Pál-Levente, a Motherson kelet-európai és németországi alelnöke vette át a szakmai elismerést. – A díj átvételével szeretnénk köszönetet mondani a Hyundainak az évek óta tartó támogatásért és bizalomért. Ez a siker minden munkatársunknak szól, akik kitartó munkájukkal és elkötelezettségükkel hozzájárulnak a minőség és az innováció terén elért kiemelkedő eredményeinkhez – mondta el a kitüntetés kapcsán Tibori Pál-Levente. Kiemelte: „A Motherson Hungary, Győr-Moson-Sopron vármegye második legnagyobb munkáltatójaként folyamatosan törekszik a legmagasabb színvonalú visszapillantó-tükör és kamerarendszerek, valamint polimer modulok gyártására és elkötelezett a kiváló minőség és a folyamatos innováció mellett.” Az alelnök szerint ez az elismerés nemcsak a múltbeli eredményeik elismerése, hanem inspiráció is számukra, hogy továbbra is az ügyfeleik elvárásain felül fejlesszenek és gyártsák termékeiket. 

– Köszönjük még egyszer a Hyundai Motor Groupnak a díjat és a megtisztelő elismerést, valamint minden munkatársunknak a kemény munkát és elkötelezettséget, ami lehetővé tette ezt a kimagasló eredményt – fűzte hozzá Tibori Pál-Levente. 

A Motherson Cégcsoport a világ 41 országában több mint 300 telephellyel rendelkezik, 165 ezer munkatársat foglalkoztat. Mosonmagyaróváron és környékén a legnagyobb munkaadó és a második legnagyobb adófizető. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában