Fórum a gazdasági nehézségekről

2024.01.26. 08:33

Évnyitót tartott Győrben a Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata – Energiapiactól a mesterséges intelligenciáig – fotók

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának évnyitó rendezvényét csütörtökön délután tartották meg a győri székházban. Először a tagozat elnöke, Pénzes László köszöntötte a résztvevőket, és számolt be 2023-as év gazdasági nehézségeiről.

Kisalföld.hu

Pillanatkép a győri gazdasági fórumról. Fotó: Csapó Balázs

Dr. Hortay Olivér kutató, a Századvég Kiadó munkatársa előadást tartott az európai energiapiac jelenéről, és jövőjéről.

Őt, a Széchenyi István Egyetem tanársegédje, Hollósi János követte, aki a mesterséges intelligencia működéséről beszélt a résztvevőknek, és arról, hogy annak milyen hatása lehet életünkre, munkahelyeinkre. Csermely Ildikó, környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási szakértő a kiterjesztett gyártói felelősségi (EPR) rendszer változásairól számolt be a jelen lévőknek.

Az eseményen szó esett az Ipari Tagozat éves programjairól, célkitűzéseiről, és az új belépők is bemutatkozhattak a jelenlegi tagoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában