Zynternship Awards

2023.06.09. 21:25

Fiatal pályakezdők kedvence lett az Audi Hungaria

Csütörtökön adták át az idei Zynternship Awards díjait, mellyel a Zyntern.com pályakezdő állásportál magyar pályakezdők munkahelyválasztási preferenciái alapján díjazta a hazai vállalatokat.

kisalfold.hu

A képen balról jobbra: Szilli Dóra, az Audi Hungaria Employer Branding gyakornoka, Boros Barbara, Takács-Dobó Balázs és Márkus Natália, az Audi Hungaria Employer Branding munkatársai. Forrás: Audi

Az Audi Hungaria a fiatal munkavállalók szavazatai alapján két kategóriában ért el helyezést: a Nagy Pályakezdő Kutatás keretein belül a Z generáció tagjai kérdőív segítségével fejezhették ki véleményüket, hogy ki a legvonzóbb cég 2023-ban, melynek mérnöki, műszaki szakterületi munkaadók kategóriájában első helyet érte el a négykarikás vállalat. Emellett a Zemployer Brand kreatív kampányok versenye kategóriában közönségszavazás szerint első helyet, a zsűri pontszámai alapján ezüst minősítést ért el a győri vállalat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában