Ingatlan

2023.03.06. 05:55

Hét tó csodája, avagy a legkülönlegesebb ingatlan Pannonhalmáról 1,42 milliárdért

Eladó 92 hektáron hét tó csodálatos, gyönyörű környezetben.

kisalfold.hu/ingatlanbazar.hu

Háttérben a főapátság

Hét tó csodája  - ezzel a felütéssel kezdődik egy pannonhalmi, nem hétköznapi hirdetés a helyi ingatlanpiacon. Az 1,42 milliárdos terület fotói magukért beszélnek. 

 

HÉT TÓ CSODÁJA - Pannonhalma kedvelt turisztikai célpont, főként a Pannonhalmi Bencés Főapátságról és épületeiről híres ,melyek 1996 óta az UNESCO Világörökség részét képezi. Eladó 92 hektáron hét tó csodálatos, gyönyörű környezetben, gazdag madárvilággal, valamint 2 igényes családi ház, halászház, terménytároló, modern munkagépek. A terület összközműves , a szennyvíz csatornahálózatra van kötve. Vízjogi és útcsatlakozási engedéllyel rendelkezik. Napelempark látja el az egész terület elektromos energia ellátását: 2 igényes családi ház,halászház ,tárolók , reflektorok, a tavak levegőztető rendszere.

 

A legnagyobb tó 27 ha , melyből évente 15 vagon halat halásznak le. A terület rendezettségét a tulajdonosok igényes munkája tükrözi. A teljes terület megvásárolható, nem esik a földtörvény alá. Az egyik tó partján 10 ha-on beépíthető , üdülőövezet alakítható ki. Az engedélyezett tervek hatalmas üzleti lehetőséget rejtenek magukban : egy panzió, 1 étterem , egy 9 üzlethelyiségből álló üzletközpont, camping , 50 apartman ház megépítésére szólnak .A legnagyobb tó alkalmas lehet vízisportok helyszínének kialakítására. Reptér 20 percre található (Győr-Pér Airport) […]”

 

További izgalmas, eladó házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában