Az év megyei vállalkozói

2022.11.07. 08:34

Megyei Prima díjasok - Művészet, sport, tudomány kategóriában adtak át kitüntetéseket

Átadták pénteken a Demján Sándor és a VOSZ által életre hívott, helyi vállalkozók adományából fenntartott rangos elismerést, a Megyei Prima Díjakat a győri zsinagógában.

kisalfold.hu

Magyar zeneművészet kategóriában Silló István karmester, a győri színház zeneigazgatója kapta meg a címet. Magyar sport kategóriában Pákozdi Emil és Pákozdi Csaba, a Koroncói Tutti Judo Klub dzsúdószakosztályának vezetői lettek díjazottak. Magyar tudomány kategóriában prof. dr. Bokor József, a Széchenyi-egyetem járműipari kutatóközpontjának elnöke érdemelte ki a kitüntetést. 

A Szent László-plakettet is kiosztották, mellyel annak a társaságnak a munkáját ismerik el, amely sok éve támogatja a rendezvényt. A díjat idén Radnóti Zoltánnak, a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. győri képviselete igazgatójának ítélték oda. 

Az év megyei vállalkozóit is köszöntötték, a kitüntető címet ezúttal Pausits Imre, a Verarbeiten Pausits Kft. ügyvezetője, Varga Imre, a Rondó Kft. ügyvezetője és Winkler Károly, a Winkler Tüzép Kft. ügyvezetője kapta. 

Decemberben Budapesten a Prima Primissima Gálán találnak gazdára az Országos Év Vállalkozója díjak is, amit idén Győr-Moson-Sopron megyéből Prohászka Andrea, a Tutti Élelmiszeripari Kft. ügyvezetője vehet át. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában