StartITup közösség

2022.10.04. 10:43

Válságkezelés induló vállalkozásoknak Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ sajtóreggelijén a civil szervezetek kötetlen beszélgetés során mutatták be a következő időszakban várható rendezvényeiket, terveiket, tevékenységüket.

kisalfold.hu

A StartITup Győr Egyesület is bemutatkozott. Fő feladatuknak tekintik a kezdő vállalkozások segítését, a startup élet szereplőinek feltérképezését, programok, képzések, közösségformáló események szervezését számukra, valamint inkubáció nyújtását – tudtuk meg Farkas Anett kommunikációért felelős munkatárstól. – Olyan startupokkal foglalkozunk, amelyeknek szükségük van segítségre a vállalkozás elindításához. De bárki részt vehet rendezvényeinken.

Minden hónap első szerdáján rendezik meg a Startup Szerdát, hogy így hozzák össze a város vállalkozóit, innovátorait és az érdeklődőket. Izgalmas témákban szakértő előadókat hívnak meg és egy jó hangulatú networkinggel zárják a találkozót. Az árazásról és válságkezelésről lesz szó a következő, október 5-i rendezvényükön, amelyet fél 6-kor tartanak a Generali székházban (Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 44. 3. emelet). Az eseményt a közösségi oldalukon élőben közvetítik, de a felvétel bármikor visszanézhető lesz. Az eseményre várnak minden érdeklődőt. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Prohászka Andrea „Válság vagy lehetőség”, Filep Szilvia „Milyen a jó árajánlat?”, Molnár Tamás „Egy áremelés története”, Weiser István „Árazás nehéz időkben – Gyakorlati eszközök és stratégiák az áraink megvédésére és elfogadtatására a piaccal” címmel tart előadást, gyakorlati eszközöket, stratégiákat, saját történeteket és megannyi tanácsot osztva meg az érdeklődőkkel. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában