Beszélgetés

2021.12.20. 12:40

Alumni Talk: podcast a győri jogászképzés kulisszáiról

Már meghallgatható az idei utolsó Alumni Talk podcast, amely a győri Széchenyi István Egyetem legklasszikusabb társadalomtudományi képzésről szól.

Széchenyi István Egyetem

Győrben egy évszázad szünetet követően 1995-ben kezdődött újra – akkor már egyetemi szinten – a jogászképzés az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara programjaként a Széchenyi István Főiskola bázisán. A szakmai és a tudományos tartalom látványos gyarapodása lehetővé tette, hogy a szak, lassan 20 éve, 2002 szeptemberétől a Széchenyi István Egyetem saját programjává vált. A győri jogászképzés múltjáról, jelenéről és jövőjéről az Alumni Talk adásában dr. Smuk Péterrel, a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának dékánjával  és dr. Magyar Zsóka alumnival, a Belügyminisztérium Közigazgatási Államtitkári Titkárságának főosztályvezetőjével beszélgetünk. Tartson velünk!


 

Az Alumni Talk podcast IDE kattintva érhető el

 

Mi a podcast?

A „podcast” szó az iPod és a broadcast (jelentése: közvetít, sugároz) angol szavak összeolvadásából keletkezett. A podcast egy olyan hanganyag (vagy videóanyag), amit készítője interneten tesz közzé. Olyan rádióadásszerű tartalom, ami feltöltést követően online érhető el. A közzétett epizódok nem csak meghallgathatóak, hanem általában letölthetőek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában