Helyi gazdaság

2015.05.18. 17:14

Újraindultak a Raiffeisen Bank szolgáltatásai

kártyás vásárlás és az ATM készpénzfelvétel hétfőn éjfél előtt néhány perccel, az internetbanki rendszer pedig éjjel egy órakor újra elérhetővé vált.

Újraindultak a Raiffeisen Bank egyes szolgáltatásai, a kártyás vásárlás és az ATM készpénzfelvétel hétfőn éjfél előtt néhány perccel, az internetbanki rendszer (Raiffeisen DirektNet) pedig éjjel egy órakor újra elérhetővé vált - tájékoztatta a hitelintézet az MTI-t.

A Raiffeisen hétfőn közölte, hogy technikai okok miatt átmenetileg nem elérhetők a szolgáltatásai. A leállás az ATM készpénzfelvétel és a bankkártyás vásárlások mellett az internetbankot is érintette, és a bank fiókjai is zárva tartottak.

A Raiffeisen Bank munkatársai folyamatosan dolgoznak a hétfőn kora délután számítástechnikai hiba miatt elérhetetlenné vált szolgáltatások kijavításán - közölte a bank.


Előzmények


A Pénzcentrum információi szerint kora délután óta elérhetetlen a Raiffesien Bank DirektNet szolgáltatása, a telefonos ügyfélszolgálat is korlátozottan működik.

"Technikai okok miatt a Raiffeisen Bank szolgáltatásai nem elérhetők az ügyfelek számára, beleértve az ATM készpénzfelvételt, a bankkártyás vásárlásokat és az internetbankot. A fiókok jelenleg zárva tartanak. A bank munkatársai megfeszített erővel dolgoznak a probléma kijavításán. Az ATM készpénzfelvét és a bankkártyás vásárlás várhatóan kora este állhat helyre, az online banki felület este indulhat újra. A Raiffeisen Bank Zrt. elnézést kér a kellemetlenségért" - áll a közleményben.

A Pénzcentrum információi szerint délután az összes bankfiókot is bezárták. Az ügyfeleket a telefonos ügyfélszolgálaton azzal nyugtatják, hogy 1-2 perc, de lehet, hogy 1-2 óra, amíg kijavítják a hibát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában