Nonstop buli

2024.06.16. 15:15

Jöhet kánikula és vihar - A Nova Rockon újabb hírességek léptek színpadra, köztük Alice Cooper vagy Ice-T - XXL-galéria

A Nova Rock harmadik napját nemcsak az extrém időjárás miatt jegyezzük meg. Hiába jött a vihar, az az Alice Cooper rajongókat nem hátráltatta, de láthattuk színpadon Ice-T Grammy-díjas amerikai színészt és zenészt is.

Mészely Réka

A rocklegenda, Alice Cooper nem akármilyen showműsort hozott a Nova Rock fesztiválra, a hegyeshalmi határ közelében. Fotók: Kerekes István

A Nova Rock harmadik napját sem hagyhattuk ki: hatalmas érdeklődés volt az aznap fellépő 23 produkció iránt is, a három színpadon. Jöhetett villámlás és eső, nem tántorította el a bulizni vágyókat. Azt is mondhatnánk, már-már velejárója a hangulatnak az extrém időjárás az osztrák-magyar határnál lévő Miklóshalmánál (Nickelsdorf).

Alice Cooperre voltunk kíváncsiak, a Poison énekese előtt pedig egy újabb világsztárt láthattuk színpadon, akit elsősorban színészként ismertünk: Ice-T Grammy-díjas amerikai színészt és zenészt a Body Count heavy metal bandával.

Az est egy másik húzóneve a Måneskin volt, aki előtt például Avril Lavigne kanadai pop-rock énekesnő melegítette a közönséget.

A fesztivál igazán gazdag zenei kínálatot nyújtott idén, hiszen testközelből láthattuk Keanu Reevest, és sokakkal vártuk együtt Azahriaht. 

Galéria és videó a sztárokról

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában