Három szervezet

2024.04.11. 17:01

Állatvédők jótékonysági akciói Mosonmagyaróváron

Több jótékonysági megmozdulást is szerveznek a mosonmagyaróvári kötődésű állatvédő szervezetek a közeljövőben.

Kisalföld.hu

Fotó: Pixabay

Három szervezet – Mancsvár Állatvédő Egyesület, Szigetközi Állatvédő Liga, Sissi Spánielmentő Egyesület – összefogásaként hagyományteremtő céllal online jótékonysági aukció indult a Mosonmagyaróvári állatbarátok Facebook-csoportban.

Az aukció célja a három szervezet tevékenységének támogatása, és 150 ezer forint elérését célozzák meg (hogy most hol tartanak, arról is tájékoztatnak a csoportban). A megmozdulás április húszig tart.

Ábrahám Lia főszervező tájékoztatása szerint szuper kutyás dolgokra, könyvekre, gyermekjátékokra és mindenféle hasznos dologra csaphatnak le a támogatók.

Akikben pedig dolgozik a versenyszellem, azokat május 4-én a mosonmagyaróvári kutyakiállítás keretein belül rendezett hobbi- és keverékkutya-szépségversenyre várják. A nevezési díjakat a szervezők megosztva a Szigetközi Állatvédő Liga és a Sissi Spánielmentő Egyesület részére ajánlják fel. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában