Fesztivál

2024.03.02. 08:42

Új helyszín a SopronFesten – érkezik a Telekom Secret Garden!

Két és fél hónap múlva múlva másodszor is elindul az ország egyik legújabb és legizgalmasabb összművészeti fesztiválja, a SopronFest.

Kisalföld.hu

Forrás: sopronfest.hu

Május 12. és 19. között a város számos helyszínén rengeteg koncert, kiállítások, irodalmi és gyerek műsorok, gasztronómiai programok, különleges mozivetítések, valamint az ország kedvenc podcasterei várják majd a látogatókat. Sőt, a fesztivál kiemelt zenei napjainak helyet adó Lővérek idén egy nem akármilyen új helyszínnel is várja a picit progresszívebb zenei műfajok kedvelőit; 2024-ben érkezik a Telekom Secret Garden!

Egy hely, azoknak, akik szeretnek elbújni a forgatag elől, és imádják a hajnalig tartóbulikat, ebben rejlik a Telekom Secret Garden vonzereje. Az egykor lőtérnek szolgáló romos falakra, hatalmas fák vetnek árnyékot, ezek lombjaira pedig kortárs fényművészek álmodtak varázslatos vizuált. Egy igazi rejtekhely, ahol nap közben kikapcsol a természet zöldje, este pedig felpörget a fények izgalmas játéka. Így lehetne leírni a Telekom Secret Garden-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában