Különleges helyszínen

2024.03.18. 11:13

Tündérszépek 2024 – A győri Insigno stúdió, ahol a legszebb arcukat mutatják a modellek + fotók

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Győr-Moson-Sopron vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A Tündérszépek 2024 szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Kisalföld.hu

Javában zajlanak már a fotózások a Tündérszépek 2024-es versenyzőivel, amelynek a győri Insigno stúdió ad otthont. A győri fotóstúdiót sokan kedvelik, gyakran Budapestről is elutaznak hozzájuk. Szegedi Ádámmal, a stúdió tulajdonosával beszélgettünk. 

Tündérszépek 2024 – Javában zajlanak már a fotózások a Tündérszépek versenyzőivel, amelynek a győri Insigno stúdió ad otthont.
Tündérszépek 2024 – Javában zajlanak már a fotózások a Tündérszépek versenyzőivel, amelynek a győri Insigno stúdió ad otthont.
Fotó: Csapó Balázs

A vendégeik mindig kiemelik a kedvességüket és a jó hangulatot, amit biztosítanak. A stúdió kialakítását megelőzte, hogy elkezdtek hírességekkel dolgozni, és folyamatosan helyszínt kerestek, amelyek vagy foglaltak voltak, vagy nem az ő igényeiknek megfelelően voltak felszerelve. 

Tündérszépek 2024 – A tökéletes helyszín

Az első saját stúdiójuk Dunaszegen volt. Itt készítették el a végtelen falat, amely az első volt az országban. Ez a hely hamar kinőtte magát, ezután találtak rá a mostani győri helyszínre. 

– A végtelen fal, egy olyan háttér, amelynek nincsenek sarkai, így olyan, mintha a végtelenbe menne a modell – avatta be lapunkat Szegedi Ádám, tulajdonos. 

Úgy tervezték a helyszínt, hogy kocsival is be lehessen állni, illetve nagy termékfotózásokat is meg lehessen valósítani. Ádám és csapata klip forgatásokkal, illetve modell fotózásokkal foglalkozik. 

– Négy fajta hátterünk van. A díszletet, a kompozíciót mi találjuk ki, a mi ízlésünket tükrözi. Ezeket három-négy havonta lecseréljük: látni, hogy mikor unják meg az emberek – osztotta meg lapunkkal a tulajdonos. 

Forrás: Insigno Studio

Maga a stúdió bérelhető, de nem ők fotóznak. Erre jelenleg nincs kapacitásuk a nagyobb projektek utómunkái miatt. Viszont minden esetben tudnak olyan fotóst ajánlani, aki megbízható és kiválóan dolgozik. 

– Nagyon fontos nálunk az időpontfoglalás. Ez főleg a nagy projektekre való felkészülés miatt van. Volt már nálunk ugyanis tűztáncos és tűzgép is – mesélte Ádám. 

Kipróbálnád magad TE is? Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A jókedvű és közvetlen fotózás legjobb pillanatait minden héten megörökítjük. A legutóbbit itt tekinthetik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában