Szépségverseny

2024.03.13. 14:14

Tündérszépek 2024 – Gyönyörű lányok voltak a vendégeink a stúdiós fotózáson – Videón mutatjuk!

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Győr-Moson-Sopron vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A Tündérszépek szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Ollári Gergely

Úgy ahogy a múlt héten, most is négy lány mutathatta meg magát a kamerák előtt. A szakmai zsűri döntése alapján ők is azon jelentkezők közé tartoznak, akik biztosan bejutottak már a Tündérszépek szépségverseny regionális fordulójába. 

A héten folytatódott a Tündérszépek szépségverseny stúdiós fotózásai. Ismét négy lány volt a vendégünk.
A héten folytatódott a Tündérszépek szépségverseny stúdiós fotózásai. Ismét négy lány volt a vendégünk.
Fotó: Schuller Vivien Csenge
  • Ne maradj le! Jelentkezz te is 
  • Három portfólió készült a lányokról 
  • Profik segítettek a tökéletes frizurában és a sminkben 

Tündérszépek – Folytatódtak a fotózások

Úgy ahogy a múlt héten, most is négy lány mutathatta meg magát a kamerák előtt. A szakmai zsűri döntése alapján ők is azon jelentkezők közé tartoznak, akik biztosan bejutottak a Tündérszépek szépségverseny regionális fordulójába. 

Az első képek és videók elkészítése előtt a versenyzőknek a Black Velvet Hair Fodrászat készítette el a csinos frizurát, de a tökéletes smink sem maradhatott el, amiben Bakai Viktória segített a lányoknak. A lányok három portfólióban mutatták meg magukat a győri Insigno stúdióban, a hétköznapi, alkalmi viselet mellett nem hiányozhatott a fürdőruha és az elegáns ruhadarab sem. 

A jókedvű és közvetlen fotózás legjobb pillanatait mi is megörökítettük, itt tekinthetik meg.

Kipróbálnád magad TE is? Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Tündérszépek – a jókedvű és közvetlen fotózás legjobb pillanatait mi is megörökítettük.
Tündérszépek – a jókedvű és közvetlen fotózás legjobb pillanatait mi is megörökítettük.
Fotó: Schuller Vivien Csenge

Korábbi cikkünkben megkérdeztünk egy profi, győri körmöst, melyek azok a színek vagy trendek, amik minden szetthez jól állnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában