Várják az adományokat

2024.03.03. 15:00

Nagyböjti élelmiszergyűjtés Győr-Moson-Sopronban

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia minden évben meghirdeti hazánk katolikus templomaiban a nagyböjti élelmiszergyűjtést.

Gyurina Zsolt

Forrás: Katolikus Karitász – Caritas Hungarica

 A Tartós szeretet címmel meghirdetett országos gyűjtés során a Katolikus Karitász gyűjt tartósélelmiszert, amelyet még húsvét előtt eljuttat a rászoruló családoknak. A kisgyermekes családok esetében édességgel, apró ajándékokkal is kiegészíti a csomagokat. 

A Győri Egyházmegyei Karitász március 3-10. között egyházmegyei gyűjtéssel, valamint március 8-9-én egy győri élelmiszerüzletben (ALDI – Family Center, Győr, Malomszéki u. 11.) történő gyűjtéssel csatlakozik az akcióhoz. A gyűjtésbe adományozóként bekapcsolódni bármilyen tartós élelmiszer felajánlásával lehet: liszt, cukor, rizs, tészta, búzadara, olaj, konzervek, zacskós leves, tartós tej, keksz, édesség, lekvár, kávé, tea – akár 1 kilogramm liszt is segítség. 

Az adományokat március 3-10. között a legközelebbi katolikus plébánián, vagy győri központjukban (Apor Vilmos Ház, Győr, Kandó Kálmán u. 10.) munkanapokon: 09.00-12.00 óra között várják. 

Tartós szeretet 2022 A4 - 2024

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában