Könyvbemutató

2024.03.24. 15:11

Hihetetlen fogyás kulisszatitkait hallgattuk meg Sopronban

A Sopronban is népszerű színművészről, Faragó Andrásról (Topyról) megjelent egy könyv "Életjáték " címen, melynek bemutatóját tartották szombaton délután a Pannónia Szálloda nagytermében. A könyvben a pályatársak és barátok által felidézett kalandok mellett közel negyven kilós fogyásáról is vall.

Varga Henrietta

A nagy fogyás titkai

A kiadvány őszinte hangvételű és kitárulkozó, a művész életmódváltásával és fogyásával kapcsolatos gondolatai mellett, a pályatársak, valamint a kollégák által felidézett közös kalandokról és élményekről szól.

könyvbemutató
Faragó András könyvében vall közel negyven kilós fogyásáról is Fotó: Szalay Károly

A könyvbemutatón szó esett Faragó András közel negyven kilogrammos fogyásáról, valamint arról is, mi a titka annak, hogy azóta is sikeresen tartja a súlyát.

- Azt gondolom, hogy a hízás megelőzésével kapcsolatos tájékoztatás mindenki számára rendkívül fontos, talán a legfontosabb. Mindenki tudja, hogy az elhízás nem csak esztétikai probléma, hanem mindenfajta egészséget veszélyeztető tényező. A fogyásom történetét azért vettük bele a könyvbe, mert szerintünk jó példaként szolgálhat arra, hogy meg lehet oldani mindent, csak oda kell rá figyelni. Kitartónak kell lenni, az étrend mellett a mozgásra is hangsúlyt kell fektetni és akkor nincs lehetetlen. Ha nehezen is, de elindulnak a kilók lefelé 

- foglalta össze gondolatait a színművész.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában