Európai Számviteli Hét

2024.03.25. 17:00

Éremeső soproni hallgatóknak

Kisalföld.hu

A közelmúltban rendezték meg a 24. Európai Számviteli Hetet a lengyelországi Lodzban. A rendezvényen Baán Gréta nemzetközi gazdálkodás és Trinkl Márk turizmus-vendéglátás alapszakos hallgatók, valamint prof. dr. Széles Zsuzsanna oktató képviselte a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaság-tudományi Karát. A kar még 2012-ben csatlakozott a European Taxation and Accounting in Practice (ETAP) Európát magába foglaló szervezetéhez, amely a gyakorlat- orientált számviteloktatást, a részt vevő intézmények oktatói és hallgatói közötti tapasztalat- és tudáscserét tűzte ki célul a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardokkal történő megismerkedés mellett. A szervezet munkanyelve az angol, így a szaknyelv fejlesztésére is lehetőség nyílik a részt vevő hallgatók számára. 
A részvétel mellett a Soproni Egyetem hírnevét is sikerült öregbíteni: Trinkl Márk hallgató csapata a „Best presentation” kategóriában első, míg a „Most Professional Team” kategóriában második helyezést ért el, Baán Gréta csapata pedig a „Best Financial Analysis” kategóriában lett harmadik helyezett. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában