A Házasság Hete

2024.02.11. 16:01

Kerekasztal-beszélgetés a házasságról Csornán

A Házasság Hetéhez kapcsolódva rendeznek kerekasztal-beszélgetést február 16-án este hat órától Csornán, az új szolgáltatóházban (Soproni út 23/C).

Kisalföld.hu

A rendezvényen részt vesz Erlitz Anita református lelkész, Visy Petra pszichológus, pár- és családterapeuta. A beszélgetés moderátora Pálfalvi-Pottyondy Nóra lesz. Az esemény ingyenes, de a részvétel előzetes regisztrá- cióhoz kötött. Regisztrálni a [email protected] e-mail-címen lehet a név megadásával. 

A beszélgetésben szó lesz a családi szerepekről, a szerepmintákról, az életen át tartó kapcsolatokról, a családon belüli munkamegosztási stratégiákról, a családi együttlétekről, a minőségi időről. Érintik a házastársak közti lelki kapcsolatot, a családon belüli szeretetnyelvet, a generációs különbözőségeket, az intimitás szerepét, a privát szférát, a közös programokat. 

Előkerül a rendezvényen mint téma a társas magány, az őszinteség, a kegyes hazugságok, a családi tradíciók szerepe, a mindennapos kommunikációs nehézségek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában