Hagyomány

2024.02.19. 21:22

Jótékonyság - A Művelődési Házért báloztak Tényőn - fotók

A Tényőért Közalapítvány szervezésben hetedik alkalommal rendeztek jótékonysági bált szombat délután a Művelődési Házban. Az eseményt Kiss Mátyásné, az alapítvány elnöke nyitotta meg - számolt be olvasónk, Gulyás Attila.

Kisalföld.hu

Kiss Mátyásné emlékeztetett arra, hogy az első jótékonysági bál 2018. februárjában volt, akkor a templom javára gyűjtöttek. Az elnök kitért arra is, hogy a Tényőért Közalapítvány 25 éves. A negyed évszázad alatt számos kulturális rendezvényt szerveztek Az alapítvány támogatta az iskolát, az óvodát, a dalkört és a sportkört is.

A hétvégi rendezvény célja, a Művelődési Ház környékének felújítása, virágos ládák beszerzése, valamint a Művelődési Ház világításának modernizálása.

Az elnöki köszöntő után helyben készült ételeket fogyasztottak a részvevők, majd Szórádi Árpád énekes előadása színesítette az esti programot, amelyen tombolát is húztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában