Szemléletformálás

2024.02.08. 10:45

A víz világnapja - Rajzpályázatot hirdet a győri Pannon-Víz az óvodások és diákok részére

Kisalföld.hu

– A mindennapi életünkhöz nélkülözhetetlen ivóvíz biztosítása, és a szennyvízelvezetési szolgáltatások megszervezése mellett társaságunk kiemelt figyelmet fordít a lakosság tudatos szemléletformálására, melynek segítségével erősíteni tudjuk a természet és a víz iránti tiszteletet, szeretetet. Úgy gondoljuk, mindezt nem lehet elég korán elkezdeni, hisz már gyermekkorban kialakulnak a világról alkotott alapvető nézeteink. A pályázattal szeretnénk felhívni az ifjú nemzedék figyelmét a tiszta és egészséges csapvíz értékére, fontosságára és arra, hogy a csapvíz milyen módon és eszközök segítségével jut el a háztartásainkba.– indokolta a társaság a pályázat kiírását, melynek témája: A víztornyok világa.

Forrás: Pannon-Víz

A pályázat keretében olyan egyénileg elkészített rajzokat várnak, amelyeken valamilyen módon megjelenik a Pannon-Víz Zrt. működési területén található víztornyok egyike. Lehet ez a lakóhely szerinti - kevésbé ismert - víztorony, vagy akár a megyeszékhely egyik ikonikus víztornya. Nem a mérnöki pontosságú tökéletes ábrázolás a cél, sokkal inkább a kreativitás, legyen szó a jelenlegi funkció melletti újabb hasznosítási ötletről vagy akár el lehet képzelni más színben is a kiválasztott tornyot. A rajzpályázatra készített alkotások beérkezési határideje: március 18.

További részletek a weboldalon olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában