Szívvel és lélekkel

2024.01.10. 12:16

Ajándék lett a hallgatók egyedi társasjátéka Sopronban

A Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán hagyomány, hogy az elsőéves óvodapedagógus-hallgatók A játékpedagógia feltételei című kurzus keretében elkészítik a saját társasjátékukat.

Kisalföld.hu

A projekten a tanulók közel fél éven át dolgoznak, elkészítik a szabályokat és a társasjáték tábláját is. Feladatuk még a bábuk kitalálása, és igényes, sokszínű alkotások születnek. Az elkészített játékokat pedig minden évben felajánlják a Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézetének, melyeket év végén dr. Varga László dékán és dr. Hartl Éva intézetigazgató ajándékként vitt el a rászoruló gyermekeknek. 

– A játékokban benne van a hallgatók szíve-lelke, ideje és kreativitása, így sokkal többet érnek, mint a boltban kapható társaik – fogalmazott az átadón Roth Gyuláné, a Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézetének igazgatója. – Használni fogjuk a Családok Átmeneti Otthonában és a Gyermekek Átmeneti Otthonában a szabadidős foglalkozásokon, de az intézet Boróka Klubjában is kölcsönözhetőek lesznek a Jereván lakótelepi kisházban. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában