Szórakozás barátokkal

2024.01.28. 10:48

120. alkalommal báloztak az iparosok Sopronban - Fotók a jubileumi farsangról

Idén 120. alkalommal szervezte meg iparos bálját a Sopron és Vidéke Ipartestület elnöksége, valamint vigalmi bizottsága. A társasági eseményt minden évben január utolsó szombatjára időzítik.

Kisalföld.hu

Az iparos bál minden évbe vidám, családias hangulatú rendezvény. Fotó: Szalay Károly

A soproni és környékbeli iparosok rendszerint nagy izgalommal várják ezt a farsangi eseményt, ahol mindig jól szórakoznak családtagjaikkal, iparostársaikkal és barátaikkal. Idén sem volt ez másként.

A Mediterrano adott helyet a szombat esti mulatságnak, amin több, mint százan vettek részt, jól összeszokott baráti társaságok. A program forgatókönyve is követte a hagyományokat, az érkezőket egy kupica pálinkával, soproni borokkal, a hölgyeket pedig egy szál virággal fogadták.

A bálozókat Károlyi Gyula, a Sopron és Vidéke Ipartestület elnöke köszöntötte, valamint Farkas Ciprián polgármester is jó szórakozást kívánt az est vendégeinek, akik a vacsora és a nyitótánc után elfoglalták a parkettet. A vidám, családias hangulatú rendezvényen a Bendzso Music Band zenélt.

- A bál bevétele a "Sopron és Vidéke Ipartestület az Iparosokért Alapítvány" számlájára kerül. Előzetesen idén is több százezer forint felajánlás gyűlt össze, a tombolán pedig tizenkét értékes fődíjat sorsoltunk ki. Az alapítvány az összegből idős, beteg, rászoruló iparosokat, karitatív szervezeteket támogat - mondta el  Károlyi Gyula.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában