Pályázat

2023.12.22. 07:00

Várják a Győr és környéki iskolák jelentkezését a Lengyel Alfréd honismereti versenyre

Kisalföld.hu

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér és a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum idén is meghirdeti a Lengyel Alfrédról elnevezett honismereti prezentációs pályázatot Győr és Győr környéke általános iskolái és középiskolái számára, 2-2 fős csapatok részvételével.

A jelentkezési határidő: 2024. január 29. (hétfő)

A pályázat témakörei Győr helytörténetét feldolgozó prezentációk, a választott témakörön belül egyéni téma bemutatása. Az elkészült pályamunkákat e-mailben vagy digitális formában kell beadni. A verseny két fordulós.

A pályamunkák beérkezési határideje: 2024. február 26. (hétfő)
A döntő időpontja: 2024. március 19. (kedd)

A döntőben az általános iskolai és a középiskolai kategóriában is a legjobb pályázók vehetnek részt, ahol az általános iskolai csapatok a prezentációkat mutatják be szóban, a középiskolai csapatok győri művelődéstörténeti sétán/akadályversenyen vesznek részt. A versenyzők számára a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Helyismereti Gyűjteménye (Győr, Baross Gábor u. 4.) nyújt szakmai támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában