Fotósok egy jó célért

2023.12.09. 11:01

Tetoválók jótékonykodtak Sopronban

Lezárult a „Fotósok egy jó célért” című jótékonysági kezdeményezés, melyet Kránitz Roland, ágfalvi természetfotós szervezett. Végül az akcióhoz csatlakozott egy soproni tetováló szalon is, melynek vezetősége színügyének tekinti a leukémiás gyermekek támogatását.

Papp Fanni

Kránitz Roland jótékonysági akciója a közösségi oldalon zajlott december 1-ig, melynek keretében a felajánlók képekre, szolgáltatásokra és sport relikviákra licitálhattak. Az kezdeményezés szervezőjétől megtudtuk, az idei akció sajnos alulmúlta a korábbi éveket, de mégis érkezett egy "angyali' segítség. A soproni Skin City tetoválószalon beállt a kezdeményezés mellé és adománygyűjtést szerveztek a vendégek és a tetoválók bevonásával. A támogatást pedig pénteken adták át Kránitz Rolandnak.

Az adományt Orosz Norbert és Orosz Norbertné Kata adta át Kránitz Rolandnak. Fotó: Máthé Daniella

- Különösen közel állt a szívünkhöz ez az adománygyűjtés, ugyanis sajnos három évvel ezelőtt elveszítettük a leukémiában szenvedő fiatal családtagunkat, barátunkat, Jagadics Norbertet. Viszont tudjuk és hisszük, hogy igenis van kiút ebből a betegségből - mondta el a tetoválószalon tulajdonosa, Orosz Norbert és felesége, Kata. Hozzátették, az gyűjtés keretében közel ötszázezer forint gyűjt össze többek között a szalonban kihelyezett adománygyűjtő ládában, illetve a szalon munkatársaitól is érkezett felajánlás.

- Hatalmas segítség, amit Norbertéktől kaptunk. A korábbi évekhez képest az idei jótékonykodás sajnos nem úgy sikert ahogy vártuk. Mintegy bruttó hatszázezer forint felajánlás érkezett, amivel a Szent Márton Gyermekmentő Alapítványt, a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt és egy rászoruló családot szeretnék támogatni. A licit keretében ugyebár habkartonra nyomtatott képeket kapnak a felajánlók, ami azért költséges. Az első számításaim szerint úgy négyszázezer forint jött össze, de a Norberték segítségével ezt az összeget megdupláztuk - hálálkodott Kránitz Roland, aki jövőre is tervezi megszervezni az akciót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában