Mikulás ajándékok nagycsaládosoknak

2023.12.02. 07:29

A győri biciklisek nemes célra gyűjtenek

A Hobbikerékpárosok Országos Klubja győri szervezete megalakulása óta komoly hangsúlyt helyez a jótékonykodásra. Idén decemberben a Bringás Mikulások elsősorban a nagycsaládosok ünnepét szeretnék könnyebbé, szebbé, fényesebbé tenni.

Kisalföld.hu

Várjuk azoknak a jótékonykodni, adakozni kívánó győrieknek a jelentkezését, akik apró, elsősorban Mikulásra szánt ajándékokkal segíteni szeretnék a Família Nagycsaládosok Egyesülete (Győr és környéke) nagy családban élő kisgyermekeit.

A csokoládé, szaloncukor, illetve apróbb tárgy jellegű (pl. kisautó, baba, plüssfigura) adományokat a következő két címen várjuk és fogadjuk december 6-ig:

Vendelin Pub, Győr, Szent István út 21. (nyitvatartási időben)

Malasits Galéria Győr, Király utca 18. ( a +36 20 973 9893 mobilszámon való egyeztetéssel)

Az összegyűlt ajándékokat december 5-én Mikulás ünnepség keretében osztjuk ki a nagycsaládosoknak. A fennmaradó édességeket és játékokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Regionális Központja és a Győri Egyházmegyei Katolikus Karitász fogja továbbítani a leginkább rászorulóknak.

Segítse Ön is a győri Bringás Mikulások munkáját, és keresse fel apró ajándékaival a gyűjtőhelyek egyikét. Minden egyes szaloncukor, apró ajándék gazdára talál.

Legyen szép az ünnep minden gyereknek! Köszönettel: a győri Bringás Mikulások    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában