Advent 2023

2023.12.23. 07:01

A belvárosi Angyalok idén is támogatják a rászoruló, szakmát tanuló diákokat Győrben

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány hetedik alkalommal szervezte meg az Angyalok a belvárosban jótékonysági akciót. A cél ezúttal is - mint minden évben - a rászoruló, szakmát tanuló diákok támogatása.

Kisalföld.hu

Az ünnepi időszakban zajló kampányhoz (2023. november 29. - 2023. december 31.) idén is számos, a jótékonykodás mellett elkötelezett üzlettulajdonos és vállalkozó csatlakozott: gyűjtő perselyt helyeztek ki üzletükben, ezekbe tehetik a vásárlók az adományaikat.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy évről évre egyre többen állnak a kezdeményezés mellé. Az adománygyűjtő akció létjogosultságát mutatja, hogy minden eddiginél több diák várta a segítséget a „belvárosi angyaloktól”. A rászoruló fiatalok többségének a tanulmányaihoz szükséges eszköz vagy cipő-és ruhautalvány könnyítene a mindennapi nehézségeken. 2023-ban is szeretnénk elérni a kitűzött célt: 8 iskola 28 rászoruló diákja kaphat segítséget, támogatást tanulmányaihoz" - közölték az akció szervezői.

A karácsony közeledtével a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a Győri Nők a Városért Alapítvány a kampány résztvevőivel összefogva mézeskaláccsal, habcsókkal és apró ajándékokkal lepték meg a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium diákjait. Az adományokat csütörtökön adták át az iskola vezetőségének.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában