Verseny és konferencia

2023.11.14. 12:48

Víziközművek ügyfélszolgálati versenye Sopronban

Az Aqua Szolgáltató Kft. szervezésében Sopron adott otthont a XVII. Ügyfélszolgálati Verseny és Értékesítési Konferenciának a napokban.

Mészely Réka

A felvételen V. Németh Zsolt, Haász Edit és Kurdi Viktor.

Tavaly a mosonmagyaróvári székhelyű AQUA Szolgáltató Kft. csapata nyerte meg az ország víziközmű üzemeltetőinek ügyfélszolgálati versenyét és így nyerte el a jogot arra, hogy házigazdája legyen az idei rendezvénynek. A versenyt és konferenciát Sopronban rendezték meg, és 17 víziközmű-szolgáltató ügyfeles szakemberei mérték össze tudásukat. A szektor rendkívül szerteágazó és változó jogi szabályozás mellett üzemel, így a feladatok is ezekhez kapcsolódtak.

A verseny három részből állt: jogi ismereti tesztből, egy konkrét reklamációs dokumentum megválaszolásából és egy szituációs feladatot is meg kellett oldania a részt vevőknek. A megmérettetés első helyezettje idén a Kecskeméti székhelyű Bácsvíz Zrt. csapata lett.

 

A vízművek, mint minden szolgáltató esetében előtérbe kerülnek az ügyfelekkel kapcsolatos helyes eljárások és módszerek, hiszen a működési feltételeket ezek a felhasználók teremtik meg így megelégedettségük rendkívül fontos.

A rendezvény második napján megtartott ünnepélyes megnyitón beszédet mondott Mosonmagyaróvár képviseletében Iváncsics János alpolgármester, V. Németh Zsolt az Energiaügyi Minisztérium Víziközmű-ágazatért felelős államtitkára, Haász Edit, az AQUA Szolgáltató Kft gazdasági vezetője, illetve a Magyar Víziközmű Szövetség elnöke, Kurdi Viktor. A megmérettetést követően a megjelentek konferencián vettek részt, melyen napjaink aktuális problémáira kerestek új megoldásokat, kiemelve a digitalizációs felhasználásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában