Megnyitó

2023.11.07. 19:08

Kiállítás Csornán: virágok akrillal festve

Szabó Erika Rábaszentmiklóson élő amatőr alkotó munkáiból nyílt kiállítás a csornai városi könyvtárban, melyen a tőle megszokottaktól eltérő technikával készült művekkel mutatkozott be.

Kisalföld.hu

Szabó Erika és családja a csornai megnyitón.

– Néhány évvel ezelőtt még textileztem, a textilből készült alkotások, például szobrok voltak rám jellemzőek. Újabban azonban az akrilfestészetre váltottam át, és vászonra dolgozom. Ez egy teljesen más technika, gyorsan kell vele dolgozni, de nagyon megfogott. Két-három év alatt sok képem készült el, úgy éreztem, itt az idő, hogy megmutassam a közönségnek is – mondta a Kisalföldnek az alkotó. – A téma viszont nem nagyon változott, leginkább virágokat festek. 

Szabó Erika kiállítását Szabados Éva amatőr alkotó nyitotta meg, és Megyeri Zsuzsa énekes az alkalomhoz és a képekhez passzoló dalokkal színesítette a bemutatót. Az alkotások november 24-ig lesznek láthatók a csornai könyvtárban. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában