Különleges járgányok

2023.10.06. 20:29

Ferrarik és Porschék - 134 autóval Mosonmagyaróváron is átvonult a Pannonia rally - videó, fotók

Sok különleges autót láthattak azok, akik pénteken délután a Magyar utcába látogattak: a Lajta-parti városon áthaladt a  2023 Vredestein Pannonia-Historic rally.

Mészely Réka

Sorra futottak be a sétálóutcába a Porschek, Ferrarik, a Jaguarok és Mercedesek, a szépen gondozott autók le is parkoltak, így alaposabban is szemügyre lehetett őket venni Mosonmagyaróváron. Fotók: Kerekes István

Mosonmagyaróváron is megálltak a 2023 Vredestein Pannonia-Historic rally oldtimerei pénteken délután. A versennyel egybekötött túra Gálosból (Gols) startolt, és 134 autócsoda vonult fel a Magyar utcán.

 Csalló Gábor szervező tájékoztatása szerint a pandémia miatti két év kihagyás után szervezték meg újra a programot. Főként osztrák versenyzők indultak idén, a legrégebbi járgány egy 1934-es Lagonda volt. A járműveket Bicsek mutatta be az érdeklődőknek.

Sorra futottak be a sétálóutcába a Porschek, Ferrarik, a Jaguarok és Mercedesek, a szépen gondozott autók le is parkoltak, így alaposabban is szemügyre lehetett őket venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában