Szeptember 15-16-17.

2023.09.07. 14:31

III. Győri Halnapok a Radón - Legfőbb ideje pontyosítani

Már alig egy hét van hátra a hagyományok vizén lebegő III. Győri Halnapokig. A szervezők ezúttal még nagyobb csobbanást, teljesebb kulináris élvezetet, több programot, azaz igazi showt ígérnek. A háromnapos rendezvényt ezúttal is a győri belváros különleges atmoszférájú szigetén, a Radón tartják.

Kisalföld.hu

Nem túlzás a „gasztrokulturális élményprogram”    

A 3. Győri Halnapokon valóban lubickolhatunk a kulináris élvezetekben. A helyszínen több mint 30 étterem, látványkonyha, halsátor, kimérés, street food kocsi, beetető egység várja a halbarátokat. A rendezvény három napján Magyarország különböző pontjairól kaphatunk ízelítőt különleges, tájegységükre jellemző halételekből. A szegedi, bajai vagy éppen a szigetközi halászlé mellett ismét kóstolhatunk halburgert, a harcsacsintát és más különlegességeket. Nagy népszerűségre számíthatnak még a helyben nyújtott, különböző ízesítéssel készülő „nagymamás” kézműves rétesek is. A finom étkekhez természetesen jól csúszó, hűsítő, illetve emésztést serkentő italok is járnak, ezekből idén sem lesz hiány.

Neves fellépők minden korosztály kedvére

A Halnapok rendezvénysorozat ezúttal még több, összesen kilenc élőzenés produkcióval járul hozzá a halbarátok jó hangulatához. Az előadók között szerepelnek győri és budapesti előadók, a szervezők a fellépők színes palettájával pedig igyekeznek minden korosztályt megszólítani.

Íme a fellépők teljes listája a három napra:  

Péntek 17 órakor kezdődik a Crazy Monday zenekar koncert, majd 19 órától Váray Akusztik Stand up

koncert. 21 órától jön a fergeteges „Latin night” Dj Giga, Vas „Iron” Norbert kongás és Müller Attila szaxofonos közreműködésével.

Szombat 11 órától Belvárosi Betyárok Zenekar koncertje, 13 órától „Jó ebédhez szól a nóta”

Szórádi Árpáddal. Délután 15.30-tól „Édes kettes” címmel Molnár Ágnes és Mészáros Tamás ígérnek könnyed szórakozást ismert slágerekkel és saját dalokkal. 17 órától Mádi Piroska énekművész, Buch Tibor színművész, Horváth Elemér „Emi” hegedűmművész és Horváth Péter zongora- és gordonkaművész „Emlékszel még?”című produkcióját hallgathatják a látogatók. 19 órától a győri RockMűhely dübörög, majd 21 órától a „Mirigyes” Sipos Péter vezette TRIÁSZ Zenekar rock klasszikusait hallgathatjuk.

Vasárnap 11 órára az Alma zenekar várja koncertre a legkisebbeket, majd 13 órától Kosáry Judit és Sebestyén Tamás „Délibábos Hortobágyon” című magyar nóta – operett – filmsláger egyvelege következik. 15 óra 30-tól „Szeretni bolondulásig” címmel Mohácsi Attila színművész ad elő Szécsi Pál slágereket. A Halnapok záró fellépője a roppant szórakoztató produkciót ígérő CandyMen Duó lesz.

A 3. Győri Halnapok műsorvezetője Molnár Zsolt, a Győri Nemzeti Színház színművésze.
III. Győri Halnapok - Gasztro-kulturális élményprogram
Időpont: 2023. szeptember 15-17.  Helyszín: Győr, Radó-sziget

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában