Gálaest

2023.09.10. 09:57

Harminc éves a Kardirex - A Győri Nemzeti Színházban ünnepeltek - fotók

Gyurina Zsolt

Fotó: Mekli Zoltán Fotóstúdió

Alapításának 30.évfordulóját ünnepelte szombaton a Kardirex Egészségügyi Központ a Győri Nemzeti Színházban. A nagyszabású eseményen filmvetítéssel tekintették át az elmúlt három évtizedet, díjakat adtak át, egyedi gálaműsorával fellépett a Győri Balett. 

Ünnepi beszédet mondott dr. Vasas István, a Kardirex főigazgató főorvosa, Prof. Dr. Dézsi Csaba polgármester, Simon Róbert Balázs képviselő, Sárai-Szabó Kelemen perjel, dr. Cseh Károly professzor, Kiss János, a Magyar Művészeti Akadémia alelnöke és Velekei László, a Győri Balett igazgatója. 

Dr. Vasas István megköszönte a támogatást minden dolgozónak illetve tulajdonostársainak: feleségének, dr. Vasasné Juhász Zsuzsa gazdasági igazgatónak és dr. Hegyi Ilona klinikai igazgatónak, de szót kapott az egészségügyi központ egynapos sebészeti részlegét vezető fia és a cég vezetésében utódja, dr. Vasas Norbert is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában