Indul a szemeszter

2023.08.16. 21:00

XIII. Mosonmagyaróvári Nyugdíjas Egyetem

Kisalföld.hu

A mosonmagyaróvári önkormányzat, a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kara és a Kisalföld szerkesztősége a 2023/2024-es szemeszterben a XIII. Mosonmagyaróvári Nyugdíjas Egyetem előadásait élő és online előadás formájában szervezik meg. Az élő előadások a meghirdetett időpontokban és helyszínen lesznek megtekinthetők, az online előadások pedig a Nyugdíjas Egyetem, Mosonmagyaróvár Facebook-­oldalon, a város honlapján (www.mosonmagyarovar.hu), valamint a Mosonmagyar­óvári Városi Televízió műsorán. A plakátokat, információkat napilapunkban és a kisalfold.hu-n is kereshetik az érdeklődők. Jelentkezési lap a polgármesteri hivatal portáján kérhető, illetve a város honlapjáról letölthető. 
A kitöltött, aláírt jelentkezési lapot a polgármesteri hivatal portáján lehet leadni, vagy postai úton a Mosonmagyar­óvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11. címre megküldeni. Az előadással kapcsolatban a nyugdíjas korosztály számára online játékot is hirdetnek a szervezők. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában